Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

1e training ‘Meidenvoetbalschool Steden3Hoek’ bij SC Klarenbeek

6 april 2018 @ 17:45 - 19:00

Vanaf vrijdag 6 april start wederom de Meidenvoetbalschool Steden3Hoek op het hoofdveld van sc Klarenbeek. Deze tien trainingen zijn voor alle voetballende meiden uit de regio toegankelijk. Meer informatie en kortingsacties staan op

De trainingen worden verzorgd door ex-prof Kirsten Bakker en beginnen om 18.00 uur telkens op de vrijdagen. Voor 10 trainingen betaal je € 100,- en kom je met een vriendin of meerdere teamgenoten, dan volgt er € 5,- korting. Meiden van de thuisvereniging sc Klarenbeek hebben een speciale kortingsprijs van € 85,-.

Voor informatie ben ik te bereiken via joost@meidenvoetbalschooltwente.nl en 06-22748605.

Meidenvoetbalschool Twente
Volg ons

Meidenvoetbalschool Twente

Meiden in de leeftijd van zeven tot zestien jaar krijgen de mogelijkheid om elke vrijdagmiddag vijf kwartier te trainen onder leiding van (oud)trainers en (oud)speelsters van FC Twente Vrouwen en andere ervaren voetbaltrainers en –trainsters. Uiteraard wordt er, samen met andere enthousiaste en gemotiveerde voetbalsters, een gevarieerd trainingsprogramma afgewerkt. Tijdens de trainingen is er veel persoonlijke aandacht voor alle deelneemsters, omdat een trainer met maximaal vijf speelsters aan de slag gaat. Een module bestaat uit een totaal van tien voetbaltrainingen, waarbij de deelneemsters worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau.
Meidenvoetbalschool Twente
Volg ons

Gegevens

Datum:
6 april 2018
Tijd:
17:45 - 19:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,