Vrijwilligers

Om de Wandel4Daagse Twello succesvol te laten verlopen, zijn we op zoek naar vrijwilligers. Zonder de inzet van vrijwilligers is het niet mogelijk om een Wandel4Daagse te organiseren. Tijdens de wandelavonden zijn er diverse taken, waarvoor wij vrijwilligers zoeken.
Als vrijwilliger is het mogelijk om één avond of op meerdere avonden mee te helpen.

Taken:

Verkeersbegeleider
Op drukke oversteekpunten worden verkeersbegeleiders ingezet. Een verkeersbegeleider kijkt samen met de deelnemers mee of een oversteekpunt veilig kan worden overgestoken. Een verkeersbegeleider houdt geen verkeer tegen. Je bent dus geen verkeersregelaar. 

Vrijwilliger stempelpost
Halverwege iedere route komen alle deelnemers een stempelpost tegen. De deelnemers dienen hier een stempel te halen. Als vrijwilliger stempelpost ben je verantwoordelijk voor het zetten van de stempel en het op- en afbouwen van de stempelpost.

Vrijwilliger rustpost
Bij de stempelpost wordt ook een rustpost ingericht, waar de deelnemers iets te drinken en een snack krijgen. Als vrijwilliger rustpunt ben je verantwoordelijk voor de uitgifte van het drinken en snack. Ook help je mee met het op- en afbouwen van het rustpunt.

Vrijwilliger start/finish
Als vrijwilliger start- finish help je mee bij het zetten van de start- en finishstempel. Daarnaast zorg je ervoor dat de deelnemers op tijd kunnen starten. Op de eerste wandelavond help je mee om alle deelnemers aan te melden. Ook help je mee met het op- en afbouwen van de start/finishlocatie.

Wil je graag een steentje bijdragen aan de Wandel4Daagse Twello? Meld je dan aan als vrijwilliger door het onderstaande formulier in te vullen.

Meld je hier aan als vrijwilliger.

Aanmelden vrijwilligers Avond4Daagse Twello